Het plan

Buiten Leven – fase 1 bestaat uit 41 woningen, variërend van vrijstaande villa’s, twee-onder-één-kapwoningen tot hof- en dorpse woningen. Heb je het liefst naar een zonnige tuin, een plek met zicht op het water of juist naar een woning met extra ruimte? Er is voor ieder wat wils!

Vrijstaande villa's

Ben je op zoek naar een heerlijk, riant en licht huis, kijk dan vooral eens naar deze prachtige vrijstaande villa’s met een fantastisch gebruiksoppervlak van maar liefst 176 m². Negen statige villa’s met elk een eigen karakter. Het verschil zit in de kleur en kapvorm. Welke woning heeft jouw voorkeur?

Droom je van een chique leefkeuken met kookeiland of kies je voor een riante zithoek? In deze heerlijke woning is het allemaal mogelijk. Dankzij de vele raampartijen aan de voorzijde profiteer je bovendien van een schitterende lichtinval. En parkeren? Dat kan op je eigen oprit, hoe fijn! De vrijstaande villa’s zijn absolute eyecatchers!

Bouwnummers 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 20 & 21

Twee-onder-één-kap woning

Bij deze riante woningen is een klassiek en strak uiterlijk met modern comfort gecombineerd. Je hebt een garage én ruimte voor parkeren op eigen terrein. Bovendien heb je zicht over het water aan de voorzijde.

De fijne raampartijen zorgen voor volop inval van daglicht over alle drie de verdiepingen. Met een royaal gebruiksoppervlak van 146 m² hebben deze vier woningen alles voor een optimaal woongenot.

Kijk je er ook zo naar uit om lekker te kokkerellen in je heerlijke woonkeuken of te luieren in de tuin na een drukke dag? Wat een genot om over zoveel ruimte te beschikken als je veel familie of vrienden wilt uitnodigen. Een perfect gezinshuis!

Bouwnummers 13, 14, 18, 19

Dorpse woningen

De acht dorpse woningen zijn stuk voor stuk pareltjes. Heerlijk ruime woningen met een fijne tuin op het westen. Volop zon na een dag hard werken. Dat is nog eens lekker!

De twee hoekwoningen met garage maken het rijtje bijzonder. Om nog extra nuance aan te brengen, is er gekozen voor twee verschillende kleuren metselwerk. Dat speelse effect wordt voortgezet bij de middenwoningen waar je niet alleen verschillende gevelkleuren vindt maar ook nog eens twee woningen met een verrassende tuitgevel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Bouwnummers 1 t/m 8 

Hof woningen

Centraal in de eerste fase van Buiten Leven liggen twintig woningen rondom een sfeervol hofje. Hoe leuk is het om aan het eind van de dag je buren daar te ontmoeten voor een gezellige borrel terwijl de kinderen veilig buitenspelen!

Met veel variatie onderling is er voor ieder wat wils. De entrée van de hof wordt links en rechts gekenmerkt door twee extra grote kopwoningen. Wat meer naar binnen vind je nog vier hoekwoningen.

De tussenwoningen kenmerken zich door veel variatie. Ben je op zoek naar een extra lange woning, kies je voor een veranda aan de voorzijde of heb je juist liever een woning met een speelse dwarskap?

Bouwnummers 22 t/m 41