Harderwijk

Wonen in Harderwijk is een echt avontuur. De gezellige, historische Hanzestad heeft een boeiend palet aan bezienswaardigheden. Of je nu op zoek bent naar oude panden, pittoreske hofjes, sfeervolle cafés en restaurants, of leuke winkels … Er is voor elk wat wils.

Harderwijk ligt ideaal. De Veluwe met haar eindeloze bossen en heidelandschap grenst als het ware aan je achtertuin. En ook het Wolderwijd om bijvoorbeeld lekker te gaan surfen is om de hoek.

Bovendien ligt Harderwijk dermate centraal dat je in no-time in steden als Amersfoort of Zwolle bent.

Harderweide

Buiten Leven is onderdeel van Harderweide in de wijk Drielanden en ligt aan de zuidwestkant van Harderwijk. In het noordwesten grenst de wijk aan het Wolderwijd, het grootste randmeer van de Veluwe en in het zuiden grenst het gebied aan de Groene Zoomweg. Daarachter lopen de groene uitlopers van de Veluwe.

Een heerlijke plek! Dicht bij bos, weide en  water.Een basisschool ligt op loopafstand en voor de dagelijks boodschappen zit je niet ver van winkelcentrum Drielanden. Op de fiets ben je er zo!

Crescent park

In het hart van nieuwbouwwijk Harderweide bevindt zich het Crescent Park. Met een wandelroute van bijna vier kilometer, mudrun-obstakels, een gestrand piratenschip en een eigen ‘regenvariant’ van eb en vloed heeft Harderwijk een heel bijzonder speel- en doepark. Het Crescent Park biedt na een drukke dag volop mogelijkheden actief de omgeving te ontdekken en elkaar te ontmoeten.